Wallboard Fagforening

En fagforening for ansatte i Huntonit AS, en bedrift i Byggma Group

Fellesforbundet avd. 724

KONTORTID
Onsdag 07.00 - 15.00
Torsdag 07.00 - 15.00
Fredag 07.00 - 15.00
WALLBOARDOVERENSKOMSTEN
FELLESFORBUNDETS VEDTEKTER
HOVEDAVTALEN

HJEM

Ny henger har kommet(30.09.2012)

WF har nå fått den nye hengeren. Den vil settes ut til leie i løpet av mandag 1. oktober. Det er samme type som den gamle, og vil erstatte den. Den gamle hengeren vil bli lagt ut for salg. (Kommer tilbake til dette ganske snart).

For å se en oversikt over våre tilhengere, så kan du klikke på den tilhørende knappen i vår tømmerstokkmeny, eller her.CO2-kompensasjon for hvem?(22.09.2012)

11. september kom pressemeldingen fra regjeringen om at Norge fra 7. juni 2013 etablerer en CO2-kompensasjonsordning for industrien. Ordningen vil lette byrdene for den kraftintensive industrien, og sørge for at god klimapolitikk kombineres med god industripolitikk, sier nærings- og handelsminister Trond Giske.

Dette er positive signaler, og mottakelsen vitner om at det omsider er kommet en bred politisk forståelse for at CO2-problematikken er global, og at særavgifter knyttet til industriproduksjon må ses i et globalt perspektiv, for å hindre karbonlekkasje. (Les mer).Ny komfyr(16.09.2012)

Hyttekomiteen har kjøpt ny komfyr til Fjellsol. To av platene på den gamle komfyren var i veldig dårlig stand. Den nye komfyren er en POINT HMK 54W. Den kostet 2 990,- kroner. Komfyren vil bli installert i slutten av uke 39. Hva som skjer med den gamle komfyren er ikke helt bestemt, men er det noen som vil ha den så er det bare å ta kontakt med noen i WF. Det vil også samtidlig bli installert en ny panelovn.Diverse bilder(10.09.2012)

Her er en serie bilder av noen av de ansatte.

Styremøte 28.08.2012(30.08.2012)

Tirsdag 28.08.2012 ble det avholdt et styremøte i WF. Fagforeningsleder Edvart Høyåsen informerte om el-sertifikatsaken, som i denne runden er avsluttet. Bedriften vår er innvilget fritak frem til 2014 fordi vi inngår i et energieffektiviseringsprogram. Han introduserte også et innkommet forslag til ny skiftplan. Dette lodder vi stemningen på.

Foreningen jobber også for tiden med anskaffelse av ny stor henger. Den mest aktuelle hengeren kan du se her.
(Har du synspunkter på dette, så gjerne del dem med oss). WF besluttet også å bevilge 500 kroner til Landsforbundet mot Stoffmisbruk avd. Vennesla. Deres nettside kan besøkes her: www.motstoff.no.Tilhengere

Fagforeningen vurderer for tiden mulighetene til å investere i to nye tilhengere. De vi har nå har store feil og mangler, og trenger store reperasjoner, så store reperasjoner at vi ser det som mer fornuftig å kjøpe nye. De gamle vil da bli solgt.Bilder fra årsmøte 2012

Her er en serie bilder fra årsmøtet i 2012.


Nettsiden tar form

Nå har arbeidet med fagforeningens nettside holdt på noen få dager, og den begynner å ta form. Arbeidet innebærer noen nye utfordringer, sånn som å sette seg inn i HTML-koding og CSS (Cascading Style Sheet). Disse to programmeringsspråkene er verktøy man bruker for å lage en nettside.Vi lager nettside

Wallboard Fagforening er nå under konstruksjon av sin egen nettside. Arbeidet er nettopp påbegynt, og vil nok ta litt tid. Dette er første gang at vår forening oppretter en nettside. Tanken bak nettsiden er å ha et verktøy til å dele ut informasjon til medlemmene på i tillegg til de mer konvensjonelle måtene, inspirere til et mer aktivt foreningsliv, skape interesse for foreningens arbeid og dens saker og rett og slett bare gjøre noe som er nytt og spennende, og ikke minst gøy. På disse sidene vil vi legge ut informasjon om de sakene vi jobber med, og prøve å holde dere så oppdatert som mulig på det arbeidet som foreningen bedriver. En nettside gjør det mulig å gi mer detaljert informasjon til den som ønsker det, med bl.a. lenker til saker. Dette vil hjelpe medlemmene til å se et mer helhetlig bilde. Vi vil også legge ut bilder, og muligens videoklipp (hvis vi etter hvert blir dyktige til dette og takler arbeidsmengden). Noe av målet er som sagt også å ha det gøy med dette arbeidet. Medlemmer får i for liten grad innsikt i foreningens arbeid, og vi ønsker å innlemme medlemmene mer i driften av foreningen. Vi ønsker å skape en mer aktiv tilstedeværelse av foreningen i våre medlemmers arbeidsliv.

Vennlig hilsen Wallboard Fagforening.SIDE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Wallboard Fagforening, Venneslaveien 233, 4708 Vennesla. Tlf: 38 13 71 37, Mobil: 91 88 35 58.
Pamp Design 2012 ©.


TypePad counter